MINA SOMMAR BEN

Hej Heej! snart är sommarlovet slut känns jätte hemskt och det har gått väldigt snabbt, men samtidigt har jag haft fullt upp så har nog missat en hel del vad ni andra har gjort på sommarlovet. Jaja, nu ska jag vara tyst om skolan osv, för jag ska njuta av det sista dagarna som är kvar. Så hade gött nu alla söta
 
Mina sommar ben


Snabb uppdatering

Tja tja bloggen! just nu lyssnar vi på hög musik och hare gött haha. Snart ska vi dra och handla lite mat och göra god mat, liten uppdatering har det så mys! 
 
senast från instagram


SMAKPROV

Hej eftersom vissa är nyfikna om mina resa till Usa så tänkte jag berätta typ varje ställe lite kort som vi åkte till, eftersom vi hyrde bil i usa mustang cab så kunde vi besöka olika ställen i Florida så som Miami, Sanibel Island, St Pete beach, Orlando, Fort Lauderdale och sen tillbaka till Miami. Och ni som har vart i usa som tycker att det är onödigt, ointressant, töntigt eller (vem har inte vart där) något sånt, att jag berättar min resa här så behöver ni inte läsa eller störa er på mig, för vissa personer har aldrig vart i usa så som jag innan jag åkte dit i sommar, är nyfikna på hur det var där. Så jag tänkte börja med Miami beach men det tar jag i nästa inlägg, det här vara bara ett smakprov. 
 
Ledsen för en dålig bild men den är tagen från min Iphone, det här är bara ett smakprov från Miami beach där ni ser en av världens dyraste Audi (hoppas jag har rätt) rätta mig annars men jag tror det.
 


FRÅGA MIG INTE

Tja tja, tänkte bara skriva en liten kortis. Jag vet inte varför men har skaffat ask, så det är bara att skriva frågor alla frågor är bra frågor, Här <--- fråga. Jag är ledsen men jag kommer nog inte lägga upp någon film på från min proffs kamera den här veckan för jag behöver ett annat program till den för den är för grym, eftersom jag inte är hem. Men imorgon blir det hockeymatch och andra planer vi hörs! puss hej ;)
 
Bilden är en gammal klassiker. 


SUGNA ATT BÖRJA LÄSA IGEN?

 
 
Hej alla söta läsare! det var väldigt länge sen jag skrev på min blogg. Jag slutade skriva förut för det hände så mycket som gjorde att jag tappade orken att skriva, och hade ingen lust att skriva när jag inte var så glad just då. Men nu är allt bra och funderar lite på att skriva kanske igen men det beror ju på om ni och vill att jag ska börja igen. Jag har ju också fått mer sug att skriva nu när jag har fått en MacBook Pro Retina-skräm 15 tum, haha skryter lite men det är helt underbar och det blir roligare för mig att kunna underhålla er. Jag har också massor av saker att lägga upp så som film från usa, saker jag har shoppat och osv. Så jag hoppas att ni vill se ifram emot det. Puss


RSS 2.0